Thursday, May 11, 2006

Humor Suroboyo - Salesman

Mohon maaf dagelan berikut disajikan dalam dialek Surabaya sesuai aslinya karena kalao diterjemahkan menjadi tidak lucu lagi.

* * *
Kapanane onok Salesman Vacuum Cleaner teko ndik omahku. Ewangku durung sempet ngomong opo-opo moro-moro salesman iku mau langsung nyebarno tembelek wedhus ndik karpet.
Jarene ngene "wis pokoke bu, lek sampek vacuum cleaner iki gak iso nyedot, tak jamin tak emploke sithok-sithok tembeleke wedhus iku"
Jare ewangku "Peno kepingin didhulit sambel tha ngemploke ?"
"Lho Opoko masalahe?" salesman takok.
"Lha peno gak ndhelok tha sakiki lampu mati........."
(Kontributor : Giri Kuncoro)

1 comment:

scooterboyz said...

Wahahaha..Giri yo kocak njih pak!

Salam saking kula,Muhammad Arif,rencangipun giri teng elektro kalih dasa enem (2006) saking solo,pak!

Monggo blog kula didolani rumiyin.. :D