Tuesday, October 28, 2008

Humor Suroboyo - Asmuni

Bunali lagi kulak sandal nang pasar.
Moro-moro onok arek marani Bunali.
"Lho sampeyan iki Asmuni Srimulat yo?" takok arek mau.
"Dhudhuk !. Ngawur ae.!!" jarene Bunali.
"Ojo mbujuki aku tah. Sampeyan mesti Asmuni!" jarene arek mau ngeyel.
Bolak-balik Bunali negesno lek dheke dhudhuk Asmuni Srimulat, tapi arek mau tetep ae ngotot gak percoyo.
Ndhik endhi ae Bunali ditututi ambek arek iku mau.
Mergo mangkel, akhire Bunali ngiyakno, cik arek iku ndang ngalih.
"Yo wis tak akoni aku pancene Asmuni Srimulat!. Kate lapo kon !!"
"Tapi kok gak mirip blas yo?" jare arek mau ambek nginclik.

2 comments:

Hendri (ITHB student) said...

pak saya ora ngerti boso cowo..translate ke bahasa indo nya apa pak....?
kalo saya yang lucu itu
pelawak Timbul pak...hehhe

Anonymous said...

translate bahasa indo nya apa ya pak....kayanya lucu...
saya penggemar pelawak Timbul pak...dari namanya aja udah lucu...tapi kok jarang tampil di TV y...